måndag 11 augusti 2008

FLITIG HELG....konstigt eller...?

Så har det gått förbi en helg till. Usch vad tiden går så fort...Julen närmar sig... eller?
Redan i fredags så packade vi ihop våran resväskor, tält med all utrustning och givetvis tränings material. Vi åkte direkt efter Bubblisens arbete för att övernatta i Motala och träna lite där. Första kvällen så vilade vi oss ordentligt för att orka med träningen dagen efter. Det kändes så skönt att bara slappna av utan TV och radio. Det blev väldigt lång sömn (hela 12 timmar för Bubblis). Då har man varit kanska slutkörd.
Efter träningen åkte vi hem och hjälptes åt med henns lägenhet och så dagen efter var det dags igen att styra bilen till nästa träning. Den här gången spår, lydnad och skyddsarbete. Tänk om alla människor hade så hjälpsam hand som Bosse har... ställer alltid upp och genomför sitt skyddsarbete så genom tänkt. Det är riktigt roligt att träna när man får hjälp på rätt sätt i skyddsarbete. Tack Bosse som alltid ställer upp!
Nu har Lollo landat hemma igen och har haft riktigt kul med TFU:n. Det kan ni läsa på hennes hemsida (Lollo med Geran). Så imorgon ska vi samlas igen hela tjocka gänget för samlad träning...bevakning givetvis...! Till helgen är det dags igen att sova i tält fast den här gången är det militärtält. Kul ska det blir. Men innan dess är det en träning i Karlsborg och en i Karlstad. Så vi har inga som helst fritids problem. Det är konstigt att Bubblis orkar efter arbete.
Fia och Jari går framåt otroligt snabbt. Allting stämmer ju bra mellan dom och det syns. Han börjar bli en stadig herre. Jätte roligt.

Nu håller jag på att tvätta alla kläder efter helgens härjande så vi hörs kanske imorgon igen.

Ni får har det så bra

Inga kommentarer: