onsdag 9 april 2008

Valpar, vad sköna dom är....

Igår fick vi trevligt besök hos oss. Det kom en 12-veckors Qwerro-valp hit. Och jag blev helt ifrån mig, den var så söt och jag längtar så efter egna valpar, för dom första är ju över ett år.
Ni kan tänka er vilken cirkus det var här, när Disco fick träffa sin halv-syster. Jag trodde att dom skulle riva hela lägenheten med sin pappa efter dom. Mattorna flög, soffbordet flyttade på sig och stackars Qwerro hade fullt upp att göra efter sina ungar............men, det är hans eget fel, när han "gå på dambesök". Det blir ju sånt efter sånt...hi,hii........!
Sen blev det tillfälligt lite lugnade, dom blev trötta och sen åkte alla utan mig iväg för att Dan skulle träna innan tävlingen och dessutom träffa en valp till.
Jag fick höra att Qwerro hade massor att göra för att försöka får sina ungar att lyssna på honom, men det ville ju inte dom... 2-stycken 12-veckors och en på snart 6-månader. Där var det massor av bus och hur han än gjorde så sprang hans ungarna iväg och bara retade honom.
Men dessa barnen kom i allafall då och då till han och slickade på munpiporna och kanske bad om förlåt pappa??
Sen var det dags igen här hemma med cirkus! Och den här gången fick även jag vara med, och kan ni tänka er, tvätta en liten valp, det är livet det. Jag tyckte att hon var sååååå fin och Disco blev lite svartsjuk, för han tycker att jag är hans extramamma. Rätt så roligt. Och denna lilla valper tyckte om mig. Sen (suck) åkte dom, men lovade komma tillbaka nästa vecka. Då får jag träffa henne igen.
Nu idag, så ska det blir lydnadsträning och imorgon bevakning. Och så väntar vi på Finlands besök (Riitta från Bacteroides kennel och Tanja med Veli-Pekka från Atlas-Dreams Kennel).
SKOJ, att får träffa min uppfödare igen.

Ha en bra dag
NIRA

Inga kommentarer: