tisdag 22 april 2008

Trogna vänner

Visst är livet härligt, när man har trogna och goda vänner runt om sig. Vänner, som inte vänder "kappan efter vinden"!
Har haft äran att ha min bästa kompis från Finland här. Riitta från Kennel Bacteroides, var Nira kommer ifrån. Dessutom även från Kennel Atlas Dreams, Tanja och Veli-Pekka, Finland.
Vi har varit och besökt Kennel Tvärängen och även Köttorpets Kennel. Maj-Lis var så nervös innan besöket om sin matkunnighet och jag kan inte förstå VARFÖR?, för den maten var ju så otroligt god. Gästerna trivdes gott hos Er och Ni hade även beställt så härligt väder med solsken och värme, så våran gästerna blev bruna.......... Så vi vill tacka Er för gästvänligheten hos Er och det ska bli så roligt med fortsatt samarbete med Er på all sätt och vis. Vi ska hitta en "man" till vilde-majan, men sen har ni inte någon lugn och ro längre, fast det har ni inte heller nu med den lilla vilden där.
Bubblis har också varit på "rymmen" hela helgen, fast långt ifrån oss. Hon har varit på Kennel-läger hos Kennel Anemicos, och där har hon haft fullt upp och kom hem med muskelvärk...
Då har man lyckats med allt när man har fått muskelvärk...ha,haa......... Tack Micke och Anette!
Men för hennes del hjälpte det inte att ha värk utan hon fick övningsköra igår till sin träningsplats och ni kan tänka er att det blev riktig rolig "kossa stig" 7 mil. Hon körde efter GBS, kortaste vägen till Björnåsen. Det var 1 km kortade väg, men tog 45 minuter längre tid att köra, så jag vet inte om man ska lita på allt.?
Lilla Anna och Lollo har varit jätte sjuka.....sällskåps-sjuka.......! Dom har haft fri helg utan mitt tjat och till slut kunde dom inte hålla sig ifrån, utan det kom telefon samtal..........tack, jag har inte glömt av Er.
Så nu är friheten slut igen så "håll i hatten" flickorna, nu kör vi igång igen.
Bilderna kommer igen i efteråt.
Ha en bra dag

Niras matte

Inga kommentarer: