torsdag 3 april 2008

7-timmar i skogen!

Snyggast i världen Anemicos Disco, tycker jag...!!!

Idag var ju så otroligt fint väder och kan du tänka dig, nästan hela gänget samlat, det var inte igår...........!
Det blev patrullstig för samtliga förare med sina hundar. Ljud och vind. Och det lyckades.
Vissa tyckte att flyga efter sin hund och jag kan lova er att jag skrattade hjärtligt. Stackars lilla Lollo, det trodde du inte om din hund, bättre kunde inte markeringen blir....hi,hiii. Och samma hund Geran ställde sig på bakbena rakt för att kolla efter figuranten. Dom här såtenäs hundarna är lite konstiga med eget sätt att visa................! Men det funkade ju.
Sen fick vi en nu hund på "köpet" med. Han gjorde sitt första patrullstig idag och även där lyckades vi att får se hur Lollo kunde använda sina ben (det har varit häftigt idag), Into såg figuranten och drog sin matte med sig i full fart in i skogen för att jaga fast figuranten! Fick ett gott skratt igen!
Jena och Fia fick jobba också idag med ljud och vind och även där gick allting bra. Jena blir ju så glad, när hon får se Fia. Kul att se.
Och denna stackars Anna med Tindra. Helt underbart att se Tindras framgångarna. Och Anna har fått jobba med "grön gubbe" idag och det är ju livet för henne................, enligt henne........
Man kan bara skratta åt hennes humör.
Sen hade vi lilla Disco (5 mån), som också gjorde patrullstigen med ljud och vind, och han blev ju bara så glad när han hittade figuranten. Kanoon hund! Han leker med alla hundarna och tycker att livet leker!
Så kommer vi till Qwerro och Bubblis. Dom vet vad som gäller. Klockrent som vanligt.
Sen kom Per och Nira. Allting börjar blir lite lättare för dom nu. Per hade tre figuranter var jag själv var vind-fig och Bubblis gick bakom dom som denna starka hjälpande handen tillsammans med Lollo. Anna prasslade i skogen som ljud på all sät och vis (mobilen om gröna gubbar) och vild som bara den, men lika rolig som vanlig (tur att man inte ha diarre när hon är med), och Fia som start fig (vind). Och Per med Nira överlevde även denna övningen. Vi tog häftiga bilder som kommer ut så fort som mina datakunniga ungarna ha lite tid över för att kunna hjälpa sin mor.
Denna dagen har varit helt underbar. Eva åkte hem lite tidigare med "tjocka Nova", som är dräktig. Hon hade varit i skogen trots allt 4 timmar.

Ha det bra, och tack för denna trevliga dagen.
Niras matte
Läran att klättra i träd!
Och givetvis den andra snyggaste i världen såklart!!!

Mischaland's Qwerro, Discos pappa www.qwerro.se



Inga kommentarer: