onsdag 9 mars 2011

Parningarna mellan QWERRO och FATIMA AV QUANTOS samt MARKALLENS EXTAS har gott bra!

Nu är gubben glad. Visst var det inte lika lätt med första gångs tiken, men vad gör det, det är avklarat och Qwerro har visat sin gentleman sidan åter igen till en tik som inte riktigt visste vad som var på gång. Han lugnade tiken med sitt huvud efter och la huvet på hennes nacke och slickade till i hennes munpiporna. Så otroligt underbart att se hans ömhet.

Jag trodde igår att jag skulle kunna vistas ute hela dagen, men så blev det ju inte. Det blev andra parningen för Markallens tiken och sedan BILTVÄTT. Fast det gjorde jag inte själv utan sonen min. Jag och Bubbla satte fast buren i bilen och nu åker vovvarna säkra i bilen. Sedan tvättade även Bubbla sin bil och Chrille gjorde sin bil så otroligt vackert innifrån med en specialtvättmaskin för stolarna. Det dofftade riktigt gott och man kan inte tänka sig ens hur mycket smuts det kan samlas på stolarna.

Idag har dom lovat skitväder ute, fast än så länge är det stjärnklart ute, några minusgrader osv. Jag tänkte spendera min tid i källaren och kolla av på all skräp där, vad som ska sparas och vad som ska slängas. Men först ska jag tömma klädskapet. Där finns det mycket som inte ska finnas kvar.

Är så sjukt glad att det är ljust så länge på dagarna nu. Man orkar mycket mer fast fortfarande lider jag av tröttheten, men det går över.

Nästa vecka ska det bli jätte mycket pussel med många olika saker men det är ju bara så roligt. Jag är så sjukt lyckligt över ungarna här hemma och jag njuter av varje secund med dom. Känns så härligt denna otroliga gemenskapen som vi har tillsammans. Man planerar och diskuterar öppet om allt och hjälps åt. Så som det ska vara när allt funkar normalt!

Pappa ska opereras i veckan och visst är jag orolig. Men jag hoppas att han slipper smärtan efteråt. Tänker på mamma och pappa jätte mycket. Deras åldern börjar bli skrämmande.

SAKNAR FINLAND SÅ SJUKT MYCKET, kanske nån gång framöver kan jag återvända som jag önskar så mycket....drömmar är det sista som lämnar en!

Inga kommentarer: