onsdag 8 december 2010

TUFFT LIV...!

Tiden springer i väg. Andra advent förbi och Julen närmar sig, naturen jätte vacker och så ljust ute. Men visst är det tufft att behöva ha så mycket kläder på sig hela tiden, när hundarna har endast sina pälsarna???? Orättvist!

Nira har haft helt tids arbete med Qwerro valparna (Willevas Ricci och Reija), helt underbara valpar. Uppfostra dom till rätta, fast hon få bra hjälp av Qwerro och Cairo. Cairo leker mycket med dom. Qwerro håller i den stränga linan och lyssnar dom inte på mig, så sticker han efter dom och skäller ut dom samtidigt som han ta nacka taget. Jösses, vad snällt dom kommer sedan. Det är både spännande och intressant att se hundarnas och djurens uppfostran. Det är hårda tag men dom lyder.

Nu har vi ju Jullov med hundarna och det blir bara massa lek i snön och så till helgen ska det bli värdens bästa lussefest med lussepizza....???? Jätte kul att träffa alla ipo-vännerna.

Annars så händer det inte så jätte mycket här utan vi alla väntar på spårmarkerna och VÄRME, alltså sol, vår, gröna träd...men först måste Julen gå förbi!

Ha det så gott alla!

Inga kommentarer: