torsdag 16 december 2010

Fjärde advent snart och JULAFTON närmar sig!

Vad tiden går fort! Idag är det storm ute, det blåser och har börjat även snöa. hundarna är som galna och Nira tjuvar kattmat samt ser ut som en övermatat gris.

Kul att det har kommit så hoppas mycket snö. Nu ska vi börja med Julmaten och planeringarna inför Julafton...VI SKA NOG GÖRA EN RÖVARE hos en kompis, hahaaa!

Den här helgen ska vi laga all slags mat, möjligen hinner vi baka också, lite julklappar har ju kommit under granen med. Pappa fyller ju år på julafton, så kortet ska skickas dit med. Så det kommer att hända en hel del framöver. Det bästa med Julen är att familjen är alltid samlat och sitter gemensamt, duka bordet lite extra och bara njuta, inget märkvärdigt så, men denna härliga känslan går ju inte att beskriva, älskar mina barn! Den här Julen har vi kommit överens om att vi ska ha en lugn, härlig jul tillsammans.

Nästa veckan vänder det också denna hemska mörka tiden och det börjar sakta, men säkert att bli ljusare ute igen. Planeringarna för nästa år är fullt igång och det ska bli så himla roligt att få träffa mor och far igen. Pappa väntar på en operation och kunde inte komma hit över Julen, men till början av nästa år eller vårkanten ska dom komma hit igen.

Michael kommer att sluta sin skola och ta studenten i Juni. Tänk vad tiden gå fort. Sedan väntar det arbete för honom och för hans tjej Malin. Dom har ju förlovat sig och har börjat planera för framtiden.

Här hemma är Arko snart 10 år och det börjar märkas i hans kropp att han är gammal. Hur pigg som helst i hjärnan och lekfull men.... Sorgligt! Vi är så tacksamma för varje dag som vi få ha tillsammans med honom. Han är så underbar hund!

Nira, Qwerro, Cairo, Ricki, Reija är ju härliga hundar med mycket fart i sig. Så Bubbla och Chrille kan vara glada över sina hundar!

Niras husse Michael har ju fått en bil nu och hon räknar ju att få åka med honom och Malin då och då!

Niras C-barn har gett lysande resultat hittils och vi är jätte stolta över dom alla och jag tror att det kommer att bli många glada och härliga stunder med tårar och skratt samt svett med dom, men så är det ju med dessa livliga hundar...eller hur????

Ha nu alla så gott och njut av livet!

Inga kommentarer: