torsdag 9 december 2010

MAT TJUVEN NIRA....

Så var det dags igen! Nira fick åka tillbaka till Arko igår efter löpet och sonen min glömde av att det var Nira som stannade hos han med Arko...resultat. Ett antal kilo KATTMAT slank in i magen på henne och nu ser hon ut som en dräktig tik som ska ha valpar precias när som helst, PUH!!!!

Att ha en eller flera hundar som är så matglada är äntligen rätt så jobbigt, man få jämt tänka att det inte ska finnas tillfälle för dom att ta det. Men så händer det i alla fall. Nira hur glad som helst men nu växer det två horn i pannan på mig och det ska bli hårdbantning för hennes del. J...ä hund!

För övrigt så är hundarna som sagt jätte glada över all snö som har kommit och det är rätt så häftigt att se hur 6 schäfrar springer runt huset och jagar varandra. Ibland långt ute i åkern och sedan med full fart tillbaka och helt snöiga. Vissa stunder försvinner dom helt, för att det finns dike under, men vad gör det. Upp igen och full fart framåt. Men jag lovar att dom slockade gott idag...allihopa, 7 st. GOTT, det blev väldigt tyst här.

Hoppas ni alla andra också har hundar som njuter av snön...

Inga kommentarer: