lördag 3 juli 2010

QWERRO HAR PARAT en kanoon tik...Qwerro-barnens segerdag i Örebro!

Ojdå, Qwerro-barnens resultat: Valpklass BIM och BIR,Vuxenklass brkl BIM hanar 1:a cert, brkl tikar 1:a cert och andra bästa tik!!!!!!! JÄTTE GRATTIS! FYRA Qwerro-barn som alla vann sina klasser mm.

Samt första valpköpare var på besök och ska ha en hane efter Qwerro! Jätte kul! Alltid roligt att få leverera nyparad tik hem till sina ägare med valpköpare i bakfickan....!!!!!

Vilken härlig vecka.!!!! Parningarna mellan Qwerro och tiken har gått kanoon. Hon är otroligt vacker och är utbildat till SKYDDSHUND 1. Härlig temperament och helt enkelt en så underbar hund. Nu får vi hoppas på många valpar. Det är jätte kul med lyckade parningar men varför ska man alltid behöva blir myggmat så otroligt länge. Det är ju mindre kul!

Inatt har jag varit på Hällekis Camping och sovit i tält med tre schäfrar. Dom har skött sig alldeles utmärkt och vi sov så gott alla. På dagen var det så fruktansvärt varmt upp till +33 i skuggan och det var svårt att vara i solen. Peter och Sabina har gjort mig sällskap med sina barn och hundarna. Tack snälla ni för eran vänlighet som är alltid lika uppskattad och VILKEN MAT Peter lagar. Dit ska man inte åka om man ska banta för det blir misslyckad. Cornelia har hjälp till med tältbygget och skulle sova där med mig men vågade inte riktigt än,men det kommer.

Igår tidigare på dagen så var jag och hundarna på badet igen. Där träffade vi även Andreas och Ronja. Vad kul Cairo och Ronja hade. Fia och Andreas ska åka till Marma på söndagmorgon. Stackarna, sitta i en kokhet bil fem timmar i den värmen...HUH!

Klockan är 23.15 och det är +25 GRADER ute....! Det har varit över +33 grader idag och det kändes.

Till veckan ska jag åka iväg till våran valp. Om en vecka ska hon komma hem. KUL! Så det händer litegran här. Om två veckor ska vi till SSM. Sedan är denna sommaren slut! Suck!

Hoppas ni alla har haft en lika härlig vecka!
Ha det så gott

3 kommentarer:

Winter och Umza sa...

Finns några bilder på mamman?

Nira skriver sa...

Det finns! Hon är bara så vacker. Säg till Bubbla, så skickar hon till dig!
Kram Tuija

Anonym sa...

Bara gå in på Kennel Atilas sida