lördag 17 juli 2010

ipohelg-> ,skillingaryd SSM






















Kenneth...behöver man säga nåt mer???? äntligen inte, för det namnet säger allt!

Vi har haft en helt underbar helg med Kenneth och Marina! Vi har tränat i alla konstiga väderlek. Skyddsarbete/spår/lydnad och sight seeing runt Lidköping. Marina var glad och talade om att "hon kan berätta att hon har besökt opera i Läckö Slottet via en liten springa i dörren".

Att det märks hur hundarna har växt till sig känns helt underbart. Nicklas har fått figga en hel del och vi som närmar oss tävlingarna, har Kenneth figgat istället. Den här gången har vi varit hos Maria och Anders och allting har gått så otroligt bra. Nicklas går framåt och det känns tryggt för honom att ha Kenneth som mentor.

Likaså att hans fru Marina deltog också i denna helgen med sin hund. Marina är ju beskrivare i Finland likaså som Andreas häer i Sverige. Ni kan tänka er hur mycket gemensamt dom två hade...

Kenneth hade också med sig sina hundar, likaså som Marina. Och med glädje i hjärtat kunde man konstatera att Carras och Cobra kände igen oss efter ett år. Vad fina dom två är. För övrigt så var det tre Nira söner med.

Denna här härliga ipo-gruppen är en glädjespridare för oss alla. Vi fick besök även från Jan-Åke Roos som är en proffs fotograf. Han tog bilder på några av oss (190 bilder)...dom kan ni få se på www.fotodille.se där söker ni fotografen Jan-Åke Roos och på galleriet "varnhems hundar". Våra egna bilder kommer ut först efter V30.

Nu sitter jag i Skillingaryd och har precis bastat. Här har vi en egen träningsplan och spårmarkerna direkt utanför och hit väntas nästan hela ipo-gruppen att komma. Här bor vi i ett jätte stort hus. Vi ska träna hela veckan skydd/spår/lydnad.

Nu är jag trött, så ha det så gott
och TACK KENNETH OCH MARINA!
SAMT tack hela ipo-gruppen

Inga kommentarer: