måndag 26 juli 2010

Tack alla för en häftig vecka tillsammans från Varnhem till Skillingaryd!



























Nu är SM bruks och SSM-utställning bakom oss. Malin fick sjunga både i SM som i SSM nationalsången på invigning. VILKEN RÖST och dessutom ungdom. Kanoon!

För övrigt så har det varit ett stort gäng från Kinnekulle Kompaniet i Skillingaryd. Vi har tränat hund 10 dagar med Kenneth och Marina. Mycket skyddsarbetet samt lydnad och spår. Fin besök har vi även haft från förra årets KFÖ... MP Peter Widestedt som har varit i vårat sällskap samt "gamla" Hundpolisen Lars Nejl som är specialist på genomsök och eftersök mm med hund! Att vi dessutom har fått träna varje dag med våra hundarna har ju gett stora framgångar. TACK KENNETH! Kenneths fru Marina har ju varit också en klippa till oss för att hon är som Andreas, Mentalbeskrivare och så duktig. Övernattningen har vi haft gemensamt på Dulebäcks Hemvärnsförenings gård vid övningsfältet. Där har vi haft en kanoon service av dom hela veckan. Vi har bastat och grillat samt haft det så underbart tillsammans. Att så många människor kan umgås så länge på en och samma plats ihop med träningarna, är ju underbart. Det har varit mycket intensivträning mellan brukstävlingarna och utställningarna. Vädermässigt sett har vi haft det varierande men ändå gott väder utom sista dagen, då vräkte det ner regn.

Bubblis har haft hand om ungdomsverksamheten på utställningen. Barn med hund mm. Där hjälpte vi till med anmälningarna och priserna samt hjälpte till med barna. Vad duktiga alla barn var att ställa upp sina hundar. Att det kom 32 barn och deltog var ju jätte mycket.

Dessutom har våra ungdomar fått hjälpa till med praktiska på brukset och utställning. Dom har visat hund och hjälpt till. Kanoon arbetat alla!

Att få höra från andra hur duktig figurant Kenneth är, känns extra gott. Niklas går med kanoon fart framåt som figge och kommer att bli jätte bra. Våran "lilla" IPO-gäng är riktigt häftig. Jag trivs med dessa människor så otroligt bra. Nu har vi alla fått vår sin läxa till nästa gång...puh... det är bara att kämpa på.

Och vi får inte glömma av Clara...vilken duktig förare hon kommer att bli. Hon ska köra upp sin hund själv, ingen färdig körd hund!!!!! Kanoon Clara! Jobba på!

Nu till helgen är det fullt upp igen. När ska man vila?????

Ha det så gott!

1 kommentar:

Winter och Umza sa...

Hallå, Hur går det nere i Ale? Vilka härliga bilder! Ses snart!