torsdag 24 september 2009

FULL FART MED KINNEKULLEKOMPANIET!






















Hos oss händer det alltid nåt roligt...inget ovanligt eller...? Vi kommer hem från KFÖ och nästa händelse är givetvis kompanifyset. DET KOM IGÅR 17 personer dit och det tror jag var rekord för denna aktiviteten.

Det är kul att så många vill vara med. Jag själv deltog inte igår utan bastade istället med Fia när Bubblis och Peter med Cairo sprang 5 km som uppvärmning innan bandyt. Att springa först 5 km och sedan spela bandy 1.5 timmar är nog rätt så tufft men jag såg ingen trötthet hos dom två.

På bandyt så var alla på sitt vanliga goda humör och skratten bara ekade runt gympasalen och FARTEN DÅ?...det var tur att jag inte deltog, för det hade jag inte klarat av. DET VAR FULL FART HELA TIDEN och väldigt TRÅNGT vid målen...hihii! Det som är så roligt med denna fyskvällen är att det är så blandat med ålderna på deltagarna och dom yngsta är 16 år och med på HVU. Det kommer ungdomarna, sjukvårdarna, hundförarna, kompaniledningen och soldaterna samt gästerna. Och alla trivs jätte gott!

VÄRD ATT TESTA!
TACK ÅTER IGEN FÖR EN UNDERBAR KVÄLL MED UNDERBARA PERSONER RUNT OM OSS!

-----------

Nu till helgen har vi skyddsläger för våra hundarna och det ska bli spännande att få till oss en figurant som har 4-årig figurantutbildning bakom sig. Det är viktigt att man vet hur man tar emot en hund på rätt sätt utan att man skada sig själv eller hunden! Hoppas att så många som möjligt kan komma och titta på detta arbetet med hundarna på Skara Bk under lördagen .

Våran figurant kommer från finland och heter Kenneth Bast! VI VILL VÄLKOMNA HAN TILL OSS HJÄRTLIGT! Samtliga hundförare finns på plats från våran kompani!

HA EN SKÖN HÖST DAG!

Inga kommentarer: