torsdag 4 mars 2010

ÄNTLIGEN KOMMER KENNETH! Vi är 20-tal ekipage som väntar...!

VÄLKOMMEN KENNETH!!!! Så var det dags... lång, lång väntan är över! Imorgon åker Bubbla och Michael iväg till landvetter för att hämta Kenneth hit. Vad skoj ska det bli. Alla här bara pratar om honom och alla har längtat så efter skyddshelgen. Visst har det varit mycket pyssel innan, men nu är ju allting klart för helgen. (tror jag).

Ingen av oss hade kunnat drömma om att det skulle finnas så här mycket snö, när han kommer, men det är bara att gilla läget. Nu var det någon som hade sagt att det skulle komma 90 cm till innan våren är här och jag hoppas verkligen att det inte ska stämma!

Vi kommer att vara på ridhuset igen och det är 20 tal förare igen. Jätte roligt med så stort intresse. Intresset övrigt ökar hela tiden och vi får väl se var det slutar.

---------

I onsdags hade vi igen Kompanifys. Vi var inte många där men det räckte! Springa fick man göra för hela slanten igen. Ont i kroppen hade man och stel, men roligt som vanligt. Det är gott att vara med på dom kvällarna, för att alla har ju så roligt och det är mycket skämt i luften. Kanoon kul!

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig helg, för vi ska ha det i allafall!

Inga kommentarer: