torsdag 11 mars 2010

SÅ VAR DET DAGS MED DET GRÖNA LIVET IGEN...!

Igår hade vi Kompanifys och ikväll ska vi avnjuta en härlig kväll med HV-gänget med god mat på schemat!

Igår tyckte jag faktiskt synd om Anders och Peter samt några till. Michael var med och spelade bandy med oss igen och dessutom så var det en kille till och en yngre flicka, och dom unga skruvade upp tempot så in i norden. SVETTEN RANN och dom flämtade som hundarna emellanåt. Åter igen så var vi väl 14 stycken där och intresset kvarstå på dessa kvällar. Men vilka fajter det kan bli om den stackars bollen. Skratta får man så det känns i hela kroppen.

Ikväll ska vi istället träffas och njuta av god mat. Det ska bli riktigt roligt att träffas så här också. Vi alla ha ju så otroligt roligt gemensamt så varje sån här tillfälle får man bara tar. Kanoon kul!

På lördag ska det blir lydnad och bevakningsträning för oss hundförarna på Kompaniet. Kanoon väder har dom lovat dessutom så visst, det ska bli kul att träffa alla igen.

Nu i Maj är det igen SOLDATPROV! Jag och Nira gjorde detta förra året! Man går 30 km på 7 timmar med ryggsäck fullt med fylla vattenflaskor. Rätt så tungt för dom yngsta, fast jag som är gammal slapp detta. Det var faktist riktigt roligt att genomföra det.

JAG HOPPAS ATT ALLA HUNDFÖRARE PÅ SKARABORG SKA UTFÖRA DETTA PROV MED SINA HUNDAR. DET ÄR VÄLDIGT GIVANDE!!!!!!!!!!

Ha det så gott alla nu

Inga kommentarer: