söndag 7 mars 2010

FOLKFEST...? Skyddshelgen med Kenneth givetvis!




VARFÖR måste dessa helger går förbi så fort???? Vi som har längtat och räknat dagarna och helt plötsligt är det över.... hm...vad orättvist! Men vilken helg! Solen har hedrat Kenneth och Ipo-gruppen hela helgen och stämningen har varit helt fantastisk. Och vad mycket besökare det har varit. Jag tror att ett tag så var det upp i närmare 50 personer med olika hundar där. Alltså en folkfest närmare sagt. Jätte kul att så många visar sitt intresse.

Kanoon mat har vi haft hela helgen. TACK INGEGERD OCH MATS SOM SPONSRADE KÖTTFÄRSBIFFARNA OCH POTATISGRATÄNGEN (som dom gjorde själva) och FAZER som bjöd all våran bröd till oss, samt tack till er alla som hjälpte till med mat, städ, gott humör med mera! I söndags åt vi fläskfile med ris och sötsursås och grönsaker!

Som vanligt så har det varit många olika raser hos oss och den här gången hade vi Schäfer, Rottis, Malinois, Doberman, Riesen Nautzer! Att få hit en efterfrågat och älskad figurant med sin enorma kunskap är jätte stort till oss alla. Det var någon som frågade att "blir han aldrig arg eller sur?", jag svar var att "nej, han kommer ju från Finland!" Skratt, och inga mer frågor!

Nira har gått jätte mycket framåt. Nu tycker Kenneth att det är dags för henne att göra "debut" på ettan. Hmmmmmmmmmmm, lite till ska jag köra men sedan! Niklas har fått figurera till Nira mycket i helgen och där märker man hur lätt en hund kan visa pekfinger till en figurant, men, med Kenneths hjälp så blev Niklas starkare och sedan gjorde dessa två (Niklas som fig och Nira) riktigt bra ettans program. TACK NIKLAS, du kommer att bir en kanoon figurant. Nira kommer att älska dig lika mycket som hon älskar Kenneth... (flin)

Att Nira är så lydig som hon är, gör henne till en kanoon hund som "figurant-elevens träningshund", hon är lätt att styra och tycker att det här hela är jätte roligt.

Denna här helgen fick våra figuranteleverna jobba lite mer och som utbildningshundar hade vi Nira, Qwerro och X. Att få umgås med denna härliga IPO-gruppen är en helt fantastisk känsla, denna harmoni som sprutar över alla och att man kan vara så samspelta gör ju livet till en helt underbar känsla, tänk om alla fick ha det så. Kollade man på helgens alla ekipage som åter igen var 20-tal, så lyste det solen över dom hela tiden, dom var alla så glada över hundarnas framgångarna och det känns bara så rätt, alla har ju kämpat på kanoon bra. För Niras del så var det jätte roligt att så många av hennes barn var med... CIARA, CERO, CAIRO, COLA, CURIOUS OCH CORRO som kom och besökte oss. TACK TILL ER ALLA FÖR VISAT INTRESSE.

SÅ NU LADDAR VI TILL NÄSTA SKYDDSHELG...PÅSKHELGEN!

Ett jätte tack till er alla, NI ÄR KANOON MÄNNISKOR OCH TACK KENNETH ATT DU ORKAR ATT TAR HAND OM OSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

Kicki sa...

Tack! för denna helg!//kram kicki

Nira skriver sa...

Tack själva! Ni är för goa!
Kram Tuija