söndag 3 maj 2009

NU ÄR DET MYCKET GRÖNT...både i HV och ute!

OHHHHHHHH, vad SKÖÖÖÖÖÖNT...äntligen får jag vila....
EN DEL AV HVU ...dom andra gjorde soldatprov...gick bla 3 mil!!!!!!!

NIRA I TÄTEN ....dom här fick gå en mil ...........


ORDERGIVNING...........



Hur ska man få tiden att räcka till? Igår var det dags åter igen att hoppa i det gröna. Redan kl 7.00 på morgonen var jag klar att åka och den här gången till Karlsborg. Vi skulle hjälpa till med HVU och det var riktigt roligt att få träffa dessa riktiga ungdomar.

En del av dessa ungdomar skulle göra soldatprovet (gå tre mil bla) och dom övriga skulle aktiveras. Det var en väldigt samlad grupp och samarbete hos dom kan man inte klaga på.

Dessa kvarvarande ungdomar roade sig med att bygga en O-plats av egen vilja fast dom hade ledigt. När alla ledarna hade kommit tillbaka så börjades med olika aktiviteterna. Vi gjorde en patrullstig med hund för dom och sedan fick dom en karta i handen samt radio och vatten. En hel mil skulle dom gå och få olika aktiviteter under resans gång och tävlingar i denna härliga värmen.

Nira var vild som vanligt och var överglad med dessa ungdomar som lekte med henne.
På en av stationerna skulle dom har sjukvårdsmoment och på det andra att upptäcka saker från vägen i skogen. På den tredje stationen fick dom avsluta aktiviteterna för att dom fick besök av Stefan E. Men under resans gång så hade dom blockat upp EN LIVSLEVANDE ORM och vid maten FICK VI BESÖK AV EN ÄLG. Häftig upplevelse för ungdomarna.

- bilder finns under nyheterna...det är bara att klicka!
-------------------------

För övrigt så hade vi åter igen i veckan FYS kvällen och där samlas det glada människor jämnt. Det verkar ju vara väldigt populärt för det var sista gång men ingen ville sluta så Ander och Doris fick boka om lokalerna minst en månad till.

Bubblis hade piggnat till och det var full fart på samtliga där igen. Den här gången var vi 11 stycken och jag kan lova att svetten rann. Några satt på rumpan och bollarna fastnade på bena och huvudet samt armar mm så ALLA ÄR STÄMPLADE MED BOLL MÄRKER....!
Det kändes nästan som alla skulle ha fått en ENERGY spark i rumpan efter helgen för det var hemskt vilken fart dom hade hela matchen.

Så nu på onsdag är det dags igen............

HA DET SÅ GOTT
...bilder finns under nyheterna...!

Inga kommentarer: