fredag 22 maj 2009

Mischaland´s Qwerro, SVENSK SCHÄFERVINNARE, IPO 3,BSL 3, LP1, FM-HUND, VA3, SUCH, CACIB, BIR, BÄSTA HANE....och mycket, mycket mer

Vilken härlig meritlista! Vilken härlig hund och framförallt VILKET EKIPAGE!

Där ser man att FM-hundarna kan en hel del mer än vad vi kan drömma om. Jag var med igår i Örebro med Carras och Cairo och fick åter se hur dom kammade hem allt. Tårarna rann i kinderna på mig av glädjen. Först vann han sin klass på denna utställningen, brukshundklassen hanar, sedan bästa hane, vann över bästa tiken och blev BÄST I RASEN OCH blev dessutom SVENSK SCHÄFERVINNARE (man måste ha vunnit 3 gånger med tre olika dommare). Qwerro har vunnit TVÅ gånger för TYSK dommare och en gång för FINSK dommare. Det ät bara att LYFTA PÅ HATTEN OCH GE ALL ELOGE TILL DOM. Jag är JÄTTE STOLT över dom.

Det känns jätte gott att ha dom hos oss i KINNEKULLE KOMPANIET! Att vara vacker samtidigt som hunden ge järnet i arbetet är ju det som man strävar efter. KANOON. Det är ju bara ca en vecka sedan som han kammade hem 500 poäng av 500 på spåret i KM bevakning. Visst är det häftigt!

Kolla deras sida http://www.qwerro.se

--------------

Nu idag så blir det nya härliga utmaningar för Nira och Qwerro åter igen. Vi ska iväg till Tånga Hed och ska vara med där på HUNDTJÄNST I HEMVÄRNET utbildningen med stridsteknik mm med hund hela helgen. Jätte kul! Det kommer säkert att bli jobbigt igen som sist men dess bättre spännande, lärande och roligt. Heja Peter, vi kommer!

....bilder kommer....

----------------

SEDAN VILL JAG ÖNSKA TILL ER ALLA EN RIKTIGT TREVLIG HELG och framförallt till KINNEKULLE KOMPANIET... ta det lugnt på "sjuksköterska rekryteringen"!!!!!!!!!!!! Hahaa, Det var synd att missa det men men........hmmm......... det blir väl mer?

------------------

Inga kommentarer: