torsdag 28 maj 2009

KLARA...FÄRDIGA...ÅK...! BEVAKNINGSLÄGRET VÄNTAR PÅ ER I RINGÖ!

Visst är flickorna helt spända innan helgen. Att åka första gången själva och ta det stora ansvaret är ju lite pirrigt...! Men jag tvivlar inget, dom fixar detta.

Jari gjorde ju så otroligt fin MENTALTEST, så det finns ingen tveksamhet där heller. Han kommer att ta hand om flickorna och sedan kommer även Cola och Emmie med, så skoj kommer dom att ha samt skulle tro att vid hemkomsten rätt så TRÖTTA UNGDOMAR. Jag vet att det kommer att bli rätt så tufft för alla där men samtidigt också lärorikt och ett minne för livet. Samtidigt önskar vi med att kunna få mer ungdomar till HV verksamhet med sina hundar. JÄTTE KUL.

All packning är färdig och humöret upp i topp för flickorna. Jari undrar väl också vad det är på gång. Så både Qwerros son Jari och Niras son Cola är med där.

---------------

Sen igår hade vi våran Kompani FYS igen. Kan ni tänka er att man frivilligt ställer upp för att bli bollprickig i hela kroppen. Men jösses vad kul vi har varje gång. Det skulle många andra också kunna testa inom olika föreningar. För det är både roligt och hälsosamt att vara med i dom här bandykvällarna och jaga bollen med livet.... Visst saknade vi våran pluton- och gruppcheferna igår men dom hade tydligen mycket att göra på Hvss...som att....hmmmmmmm! Allt ska man inte skriva eller?????
HOPPAS NI FÅ EN UNDERBAR OCH LÄRORIK TID PÅ HVSS!

HA DET SÅ GOTT ALLA!

Inga kommentarer: