söndag 31 maj 2009

UNGDOMSLÄGRET BEVAKNING...

REDAN I FREDAGS BÖRJADE KOMMA RAPORTER FRÅN LÄGRET...

Dom åkte med båten dit till lägerplatsen, hade badat, gjort eftersök och fått bygga upp tältanläggningen. Dom var väldigt nöjda och hade det jätte roligt med varandra och med olika uppgifterna där.

Fia berättade om deras uppgift vid eftersök och där hade Jari markerat figuranten helt korrekt men flickorna visste inte att dom fick avvika från platsen och därmed missade detta. Jari hade strävat emot hela tiden och bara ville dit upp till berget...inget att undra på, när figgen är där. Bra läxa för flickorna! Men däremot Niras lilla son ola (fyra månader) tog figgen istället. Jätte grattis, det var kul att höra! Dom hade olika uppdrag att lösa under hela dagen innan dom fick lägga sig i tältet med hundarna bredvid sig!

I lördags hade dom haft både genomsök och eftersök igen med mycket bra resultat. Bad och roliga aktiviteter. Mycket nöjda ungdomar från Skaraborg. Det ska bli spännande att höra deras berättelserna om helgen och se bilder. Kanoon kul. Idag åker alla hem på egtermiddagen.

-----------

Däremot Nira har varit med Arko, Dhiva och Ciara, Cairo samt Cero på stranden och kollat på fotboll, samt haft nattbevakning och spår samt ringträning. Vi har haft en otrolig härlig helg i hettan och givetvis lyckades man även att bränna sig i solen. Dom som man är. Första huggormen fick jag se live med igår. Äkcligt...Sabina fick bråttom i alla fall på stranden efter den lilla raporten.

Qwerro och Bubblis har också varit på rymmen hela helgen. Dom åkte till Enköping i fredags. Konstig familj man ha...alla är på olika platser!

...bilder kommer när jag hinner........
Det kommer mera bilder från Tånga Hed senare idag...jätte härliga bilder med Nira och MP i full diskusionen med varandra...

HA EN HÄRLIG DAG

Inga kommentarer: