lördag 19 juli 2008

Goda vänner... det bästa av livet!!!

Qwerro valpen Jari i full fart (sex månader)


Jag vill tacka Lollo som så troget tar Fia med sig till utbildningen i Karlsborg! Varje tillfälle där är värdefull för hennes framtida hundintresse. Hon är dock bara 15 år gammal och visar jätte intresse för allt och vill testa på allting. Många tror säkert att en tonåring inte gör nåt annat än LATA sig, men här kan jag nog inte tycka det samma.

Hennes dagarna börjar kl.6.00 med första rastning och frukost till sig själv och till hunden. Redan kl.9.00 är hon oftaste ute på 7.5 km med Peter och Sabina med sin familj och syrran till hennes hund. Då är det kondiotions träning och lek. Redan på eftermiddag så är hon på fottbollsarenan och kör lydnad och leker med honom. Sedan blir det lite vila och engelska. Efter kl 18.00 är det full aktivitet igång igen med busarna ändå till kl.21.00!

Hela förra veckan körde vi mycket skydds arbete och lydnad med minst 2 gånger om dan och utöver det ringträning, promenader, bad mm.

Den här veckan har det varit lydnad dagligen, 2 bevaknings träningar, ringträningar och bad.
På måndag ska vi ha övernattning med bevakningsgänget och sedan är det SSM. Så det här året är Fia befriad från allt (dom tidigare åren har hon jobbat eller passat andras hundar...av eget intresse). Så det kommer att kännas riktigt skönt för henne och för mig att BARA LIGGA OCH TITTA PÅ HIMLEN OCH PÅ ANDRA SOM SPRINGER HÄCKEN AV SIG!
Alltså VI SKA LATA OSS HELA TVÅ VECKOR. Bo i tält och njuta av livet och tar hand om våra egna hundar, träffa trevlig folk, åka båt och träffa "lill Fia" (en schäfervalp som har döpts efter henne). Det ska blir avslappnande. Sedan är ledigheten slut och vi återgå till det vanliga. Träning, träning och åter träning. Men så är det med livet.

Anna och Bubblis åkte iväg kl.4.00 i morse. Deras resa har säkert varit jätte roligt med allt skämt och skratt. VILKA härliga vänner man har........!

Resultatet i Köping för Qwerros del är:


VINNARE, BÄSTA HANE med CERT och CACIB dessutom BIM. GRATTIS!
För Tindras: Andra bästa tiken och reserv CACIB och CERT mm
För Cucci: Bästa championtik och CACIB och CERT mm
INGA DÅLIGA HUNDAR INTE.....vad kul att dom fungerar även på arbetet!

Nu ska vi ut och köra lite med lille mannen och sedan är det grillning hos min son.
Ha en bra dag alla!

1 kommentar:

Anonym sa...

TACK själva! Jösses vad du är duktig Fia! Full rulle jämt ; )
GRATTIS till QWERROS utst. resultat. Äntligen fungerade det att lämna kommentar hit.
Ha en jättebra dag!