torsdag 16 juli 2009

ROTSNUBBLING IGÅR....

Så var det dags för orientering med kompaniet igen. Tryckande, fuktig, äcklig väderlek, men det skrämde inte alla iväg. Några tappra personer kom trots allt till FYS kvällen.

Precis när Peter hade skickat iväg Christoffer och Bubblis så tog det inte mer än ett par minuter, när himlen öppnade sig riktigt rejält. Vi stodde vid min bil och fick lite regnskydd av bakluckan som var öppen men helt plötsligt blev det otroligt blöt i fötterna för att vattnet hann inte rinna ner i samma fart som himlen "levererare". In i bilen med hundarna och vi sprang till orienterings stugan för att hämta lite skydd. Inte räckte det med regnet heller utan även åska ville göra sig hörd och sedd. Det mullrare riktigt ordentligt och blixterna avlöste varandra. Till slut så blev det lite lugnade och Peter stack i väg med Cairo som "draghjälp" och Bengt, Qwerro och jag gick 2,5 km istället. Qwerro hade skitroligt med alla sina markeringar både på vind och ljud samt alla spårövergångarna. Vissa stunder så fick Bengt hålla i han riktigt rejält för han skulle bara efter markeringarna. Cairo i sin tur hade dragit Peter hela vägen precis som mamman Nira gjorde när vi gick soldatprovet på 3 mil. Härliga hundar.

Det tog ganska lång tid innan Bubbla och Christoffer kom tillbaka från sin tur, REJÄLT GENOMBLÖTA OCH BETNA AV SKOGENS HÄRLIGA GÄSTER.... Peter hittade i sin tur sin mobil på biltaget och den var lika våt och dränkt som våra orienterare. En riktigt vältvättad mobil, men konstigt nog så funkade den någonlunda.

Christian kom inte för att TILDA fyllde år. GRATTIS TILL DIG TILDA FRÅN OSS ALLA. Anders i sin tur var på "lejon" besök med sin familj, några på semester osv.

För övrigt så hade jag badat med Qwerro på morgonen och cyklat i sammanlagt två gånger långt samt löpning på kvällen. Så det var fys för hela slanten för den onsdagen.

NU VILL JAG BARA ÖNSKA EN TREVLIG DAG TILL ER ALLA IGEN

Inga kommentarer: