tisdag 8 november 2011

Livet rullar vidare, trots höstens mörker!


Det känns lite jobbigt med alla dessa dagar som är bara mörker, dis, ingen sol överhuvutaget! Julen närmar sig och det känns skrämmande men samtidigt efter Julen så börjar det bli ljusare igen, fast väldigt sakta!
-
-
Våra veckodagar bara sticker iväg likaså helgerna, det är lydnad, spår, ringträningar, konditionsträningar mm. Nu har det tom kommit cykel in i bilden.
-
-
Hundgården har blivit riktigt fin men är inte helt färdig än men nu klarar sig hundarna där iaf. Hundarna trivs rätt så gott och slipper stå i regnet. Gott!
-
-
Det vandrar massor med tankar runt huvudet på mig angående hundarna och om man ska fortsätta med Nira eller inte. Man kanske bara ska går framåt med FM-delen nu när hon är skyddshund tvåa. Hennes åldern är ju hög. Men hon är så pigg och spårarbetet går ju riktigt bra men det här stutssande på lydnaden irriterar, men vi få se efter hennes löp som börjar det närmaste tiden här. Då blir hon "normal" igen.... min lilla cirkushund!!!!
-
-
Nu måste jag köra igång med skogspårerna också. Som sagt vintern närmar sig och därmed eftersök efter försvunna personer också. Det är bara att trimma både Qwerro och Nira till det igen.
-
-
Ha det så gott

Inga kommentarer: