måndag 21 november 2011

Gyttja, taggtråd, taggbuskage, träsk, svår terräng mm...TIARP så klart!!!





















Nu var vi åter igen i Tiarp! För ett år sedan var det fruktansvärt mycket snö där när vi var på eftersök. Under snön var det hur mycket vatten som helst och man fastnade överallt och så otroligt kallt!!!!
*
Nu hade vi dimma, lätt regn och + 8 grader ute. Mycket blött och terrängen ska vi inte ens prata om, man känner att det är Tiarp!!!! Dräsk, gyttja, taggtråd otillgängligt skog, vatten överallt, stenmurar, mm!!! Man kan inte tro sina ögon att det kan vara så mycket taggtråd i en skog!!!! Men där finns det. Det är tur att man har varit där två gånger tidigare, så man visste alla dessa "fällorna" i förväg och kunde hjälpa till hunden på bästa sett utan att den ska skada sig!
*
Den här gången var det inte skarp eftersök utan en övning ihop med lite allvar. Vi letade efter samma person åter igen som för ett år sedan fast den här gången efter klädesplagg eller nåt annat som skulle tillhöra henne för att hon har inte återfunnits! Men tyvärr inte nåt hittade vi av värde! Däremot en mycket bra träning/övning!!!!

Inga kommentarer: