fredag 11 november 2011

2011-11-11 är det nåt magiskt med det????


Tänk vad mycket människorna spekulerar om allt, alltid ska det hittas några fel osv, men hittils så har det bara varit en helt vanlig dag!
-
Imorse var det vit i backen pga markfrosten och ikväll var det kalla vindag, men någon snö har dom inte lovat. Rätt så bra! Vi ska ju jobba med spår så länge som det bara går och är möjligt. För ett år sedan var vi på två olika eftersökningar vid det här tidpunkten. Då var det mycket snö ute och terrängen var bedrövlig. Nu ska vi dit igen... fast den här gången hoppas vi att det inte ska vara någon snö där och att det inte ska vara så blött i backen så man fastnar överallt.
-
Det är ju alltid sorgligt för anhöriga, när man inte ha fått hem sin käraste. Visst undrar man att hur kan en person bara försvinna så????? Det känns så overkligt men ändå är det ju så, det försvinner oförklarigt personer overallt i värden.
-
Men, vi gör ett nytt försök på samma område igen!
-
Nira har ju kommit i päls igen så slipper hon frysa, fast jag tror inte att hon fryser nånsin i tanken på hennes aktivitetsnivå... den är ju på högsta läget dygnet runt!
-
Man ser ju att hennes son Cairo är lika lätt i rörelserna som mor din och lika kvick. Man får verkligen akta sina fingrar när man leker med dom två, för att som är ruskigt snabba.
-
Nu vill jag bara önska till er alla en riktigt härlig kväll den 111111!!!!!

Inga kommentarer: