tisdag 25 oktober 2011

SÖF-2011 dag 2, SIB del 3 av 3

Ann-Cathrine med sin hund Mischalands Qwerro kommer från framryckningen.
Mat smakar alltid lika gott!












På SIB övningen var det både framryckning och inbrutning/genomsök i lokalerna med hund och grupp.
- Där behövs mycket mängdträning men har man rätta instruktörerna med så är allt så otroligt mycket lättare. MER SÅNT!!!!!
- Hela dagen åkte hundarna (3) i militärbilarna, 2 i dom nya fina Sprintarna och Nira med 20-bilen. Men hon är ju smidig och har inga problem alls med nåt hoppande upp till höga bilarna.
*
*
*
Dagen slutades med rastning, matning, och vila för hundarna. Som sagt hundarna fick ju sova inomhus i logomentet och där kopplade vi dom i rummet. Men tyvärr så gjorde ju inte alla hundförarna likadant. Helt plötsligt så kommer det stormandes en LÖS hund från andra Kompaniets rum rätt in i vårat rum. VAR I HEL...TE, som tur var så var vi i närheten och Bubblis hann ta fast denna hunden innan det blev slagsmal...HUR TÄNKER MAN äntligen????? Vi ligger inte ensamma i logomentet utan där finns det en hel grupp utöver hundarna. Strikt hundägaransvar gäller samt sunt för nufft...INGA LÖSA HUNDAR I RUMMERNA. Det hade kunnat sluta riktigt illa denna dagen för att våra hundarna var ju kopplade och tänk på alla personerna också som hade kunnat blir bittna där. SKAM!!!! Dessutom var inte ens denna hundens matte på plats....

Inga kommentarer: