torsdag 13 oktober 2011

Men vad kallt det har blivit....



Ibland känner jag på mig att det bara regnar hela tiden i Sverige, men nu dom senaste dagarna har det varit strålande vackert väder men kallt och blåsigt!

Vi kämpar med hundgårdarna och det går inte fort framåt, sonen är ju skadat i ryggen och kan inte göra så mycket och alla som hjälper till jobbar ju på dagarna och är lediga endast helgerna. Men vad det bli fint för hundarna. Så stolt så!

Nu är ju tävlings säsongen över för mig och Nira samt övningarna och löp väntar. Just för närvarande är hon ingen vacker syn men vad gör det. Nira är Nira och så underbar med all sin hyss som hon hittar på.

Cairo har blivit så otroligt vacker hund. Fått så mycket päls och blivit så kraftig. Han är lika gosig och härlig som vanligt! Mycket sparträning fortfarande för hans del och för lillemannen. Han är såååååååååå härlig. Qwerro brukar ju vara som en extra polis i deras gård och det märks hur han sätter på gränser för deras del. Reija i sin tur vill bara pussas hela tiden och kryper in i famnen på en. En underbar hund.

Nu till helgen få vi besök här hemma och det ska bli så kul att få träffa Willgert och Ewa igen. Hans och Karin kommer också! Så himla kul!

Nu hoppas jag att ni alla ska få en underbar höst och helg!

Inga kommentarer: