söndag 5 april 2009

VILKEN HÄRLIG HUNDÖVNING MED GRILLNING OCH FEST



Tänk vad roligt man kan ha med dessa människor. Olika ideer tar ju aldrig slut.


Igår var det ju otroligt härligt väder och även våran Plutonchef hade hittat hem.... Det var varmt och soligt och denna backen i Kinnekulle är ju inte värdens roligaste att gå upp, men jag fick god hjälp av Nira så, då kändes allting mycket lättare. Vi började patrulleringen direkt när vi kom upp till kullen. Bubblis och Qwerro startade med killarna och Anders och Christian var figuranter. Vid första merkering så skickade gruppchefen ut tre killar att kolla av läget samt Bubblis med Qwerro fick stanna kvar vid vägen, men killarna har ju ingen (nos) själva, så dom hittade inte figuranten. Dom fortsatte, men då kom nästa markering igen och utterligare en markering till. Vid tredje markering, så skickades en grupp ut igen men hittade ingen då heller , fast figuranten låg nästan bredvid dom. Till slut ropades Bubblis och Qwerro dit och Qwerro tog honom med en gång. ...en liten läxa igen, VI MÄNNISKOR ÄR INGA HUNDAR....



Efter samlingen, så blev det förföljande av spår och ingripande. Där hade Anders och Christian haft riktig kul. Fienden hittades och det hade varit riktigt bra övning. ( Jag stannade kvar med med Nira för att hon blev lite sur på mig när hon inte fick börja pattrulleringen och var väldigt pipig under första momentet för att hon fick gå sist i ledet medan Qwerro arbetade.)


När dom kom tillbaka så grillade vi korv och sedan var det Niras tur att få jobba. Herrarna fick en försprång och hade skitskoj för våran skull. Vi började patrulleringen och fick en markering nästan direkt (ljud), och strax efter så kom det 5 personer gåendes mot oss. Vi fortsatte och Nira började med vindmarkering. Ca 100 meter därifrån så satt Bubblis vid vägkanten och fotade. Vi fortsatte och fick spårövergång en bit därifrån och sen BÖRJADE DET ROLIGA FÖR KILLARNA. Figuranterna hade snurrat runt, upp och ner i backarna, flera gånger över vägarna och det svettig värre för dom bakom mig och Nira. Jag fick order att stoppa henne flera gånger för att killarna inte hängde med eller behövdes dricka vatten själva. Spåret var jättelångt och iblad tvivlade jag om hon var på rätt spår m,en då hittade man fotspår och YES, KOM IGEN SLÖBOCKARNA, nu tar vi dom. Men vid sista stoppet så virrade hon bort sig och vi fick leta fram en nu spårövergång för att det hade tydligen gått flera personer just där, men hon hittade spåret igen och sedan var det bara att hålla i hatten och hänga på. Lite skjutning vid slutet och omhändertagande sen var den dagen slut i skogen med GOTT MINNE.


TACK FÖR EN UNDERBAR ÖVNING, NI ÄR GULD VÄRDA!



Efter detta, snabbt hem. DUSCHA OCH BYTA OM SAMT TRANSPORT TILL SKARA. Då skulle vi avsluta våran övning med FEST med hela gänget. Och jag kan lova att det blev en FEST för våran Plutonchef som hade fyllt år nyligen. VI KLÄDDE HONOM TILL EN GAMMAL GUBBE och alla andra skulle våra UNGDOMLIGT KLÄDDA. Lite protester FRÅN HONOM, men han tog kläderna på sig och spelade in till sin roll fullständigt med käpp och allt. Lite synd tyckte jag om honom för att han mådde väl inte så värst bra den dagen pga en macka som han hade ätit. Men han picknade till och då började man känna igen honom. HOPPAS DIN DAG BLEV BRA TROTS ALLT.


OCH JÄTTE TACK TILL ER ALLA PÅ KINNEKULLEKOMPANIET, för en underbar dag/kväll/natt.....NI ÄR BÄST!


Men Fia och Jari tog ÅRETS FÖRSTA DOPP I VÄNERN OCH DET SKA JAG MED IDAG OM SOLEN TITTAR FRAM! Skoj att sommaren närmar sig....!
































Inga kommentarer: