lördag 24 december 2011

Underbara JULAFTON eller ska man säga HUNDAFTON???






















I lugn och ro håller man på med maten innan alla kommer, så har man en tik (Reija) som är på gång till löp...hm, rätt som det är så stormar det in våran hanhundarna och alla ska på henne och nosa med resultat att vattenskålen vältes i köket och vatten samt svarta tassmärken överallt på nustädade golv...suck, det var bara att börja torka golvet och få väck all vatten. Dagen började ju bra!
*
Sedan var det ju att fortsätta med maten, tar fram allt som ska fram och bara njuta av det goda med 5 schäfrar och barna samt vännerna. Julmusik i bakgrunden och ett otroligt härlig skratt klingade i hela köket...som musik i örat! Jag njuter!
*
Efter maten så var det dags att bjuda hundarna var sin Jultallrik (det gör vi varje år) och det njuter dom av, nu vet jag att många tycker inte om att man ger sånt till hundarna men våran har alltid fått det...vissa njuter och vissa slaffar i sig! Men det är så roligt att se hur ivriga dom är för att få sin Julmat!
*
Efter maten sitter man och tittar på TV och sedan delade vi Julklapparna (dom fick var sin) för att vi skulle inte köpa nåt kom vi överens om! Men en liten nyttosak fick dom i alla fall! Bubblis stack iväg till träning med hundarna oh sedan var det dags att åka till sonen ha en TV-kväll. Nu orkar inte jag sitta och titta på TV flera timmar men det gör dom så hela gänget stannade kvar hos dom! Underbara vänner och mina underbara barn!
*
Imorgon och på måndag är det ju hundträning högst upp i listan samt lite annat roligt!
*
Nu vill jag tacka er alla som har sänt SMS, vykort, Julhälsning och alla dessa telefonsamtal och önskat God Jul. Härligt att ha riktiga vänner som man kan lita på!
*
Hoppas ni alla ska ha en fortsatt trevlig JUL med era käraste!

Inga kommentarer: