måndag 26 september 2011

Nu har vi gjort det...!!!!!!





























Bacteroides Nira, SchHII, FM-hund (TJH)... det hade jag aldrig kunnat drömma om för ett år sedan att jag skulle tävla upp Nira när hon är närmare 8 år, men ack vad fel jag hade!
Två tuffa tävlingar iår och en godkänt FUNKTIONSKONTROLL har vi gjort! Så otroligt skönt, men jag få tacka Kenneth, mina barn och närmaste vännerna för all hjälp och uppstöttning som ni har gjort för mig. Att dessutom min dotter tävlar samtidigt Niras son Cairo till SchHII gör att lyckan känns så fullständig.
Att resa en enkel resa på 98 mil samt en båtresa på 12 timmar gör inte saken lättare heller för hundarna att kunna göra sitt bästa. Tufft, tom mycket tufft har det varit men så underbart härligt har vi haft i Finland igen hos Kenneth och Marina. Mycket träning har det blivit och så goda härliga skratt ..faktist på Anders bekostnad (sorry) men så är det ju här i livet. Tack Gunilla för "lånet", han har skött sig så otroligt gott hela tiden.
Inte har det varit något gruff hannarna sinsimellan heller utan dom har gått bredvid varandra och varit jätte duktiga. Att man har fått känna gästvänligheten både hos Marina och Kenneth samt på SK Jakobstad har varit så underbart. Tävlingen var tuff men rättvis! Man lär sig så mycket. TACK ALLA!
På hemresan besökte vi ett "slagfält" från 1806. Verkligen spännande att få se denna platsen efter ett TV-program om Sveriges historia några dagar innan som visades!
För övrigt vill jag bara säga "JAG ÄLSKAR ER MINA BARN" VILKET UNDERBART LIV VI HAR TILLSAMMANS!
Här kommer några bilder

2 kommentarer:

Winter och Umza sa...

;)))))Härligt!

Nira skriver sa...

Visst är det!
Hoppas vi ses snart!
Kram