söndag 10 juli 2011

Underbara sommar!











Det har väl blivit en och annan spår, lydnad, bad, körande mellan min son och hemmet, planeringar, tom en "blåtira" har jag hunnit skaffa till mig.

Värmen har varit klippig och äcklig vissa tider, pissevåta fötter efter spårerna men vad gör det om man trivs med livet. Katten här hemma tror sig vara en hund och springer med sina pinnar och äter TORR BRÖD som en galning! Hundarna övrigt har hittat en helt nu matbord.. körsbärryträdet". Dom äter i mängder röda bär och skiter ut det som magen inte vill ha. Pucko hundarna! Men dom gillar ju det!

Nu få vi vänta cirka en vecka till innan Bubblis kommer hem. Malin och Michael har varit och tittat på en lägenhet, han har köpt egen bil och grejat med den varje dag. Vilka ungar. Inte tillåter dom socialen betala för dom inte. Ser till så dom har arbete, pengar, köpt sina möbler under lång tid, fått goda stipendiumpengar från skolan och planerat noggrant varje inköp. Härligt!

Christian däremot oroar mig rätt så rejält. Fortfarande har han hemska smärtor och orkar inte stå upp eller gå! Det enda som läkarna gör är att dom ringer till honom en gång i veckan och frågar "hur han mår"??? Vad är detta??? Det är tur att han har sin underbara flicka Reija hos sig hela tiden och Sebastian har varit här nästan dygnet runt för att hjälpa till med allt! Tack Sebbe för denna hjälpen!

Hundarna övrigt har varit helt vilda galningar...fattar inte hur dom orkar springa runt huset hela tiden. Visar ingen trötthet alls. Jag har ju varit hos min son nu hela tiden medan Bubblis har varit i Marma på utbildning!

Qwerro/Exa valparna från kennel Amundalen har flyttat till sina nya hem. Så otroligt härliga individer och vad mycket beröm dom får hela tiden. Veterinärerna och alla människor kommer fram och berömmer valparna. Det är ju inga "benflisor" utan riktigt kraftiga individer och man läser dagligen på facebook om deras äventyrerna och hur nöjda dessa valpköparna är. Så otroligt roligt. Vilka pälsar och färger dessutom. Grattis till ER! Ska bli så spännande att få följa dessa underbara individer på deras resa framöver!

Nu ska ni få några bilder här!

Inga kommentarer: