måndag 13 juni 2011

R.I.P. Eranthis ARKO den 10 Juni 2011

Våran älskade ARKO, Christians ögonsten har lämnat oss och är hos sin Far och Mor i himmelen.

Det finns inga ord att förklara våran saknad efter honom. Han var ju trots allt Kennel Eranthis förstfödde och han föddes i min hand 04.30 Februari 2001! I samma famn med samma smekande händerna fick han somna in. Det finns inga ord hur ÄLSKAD OCH SAKNAD HAN ÄR AV OSS ALLA!

Ändå in i det sista så var Arko så otroligt glad och hans bästa kompisarna katten Smulan och Bacteroides Nira saknar honom jätte mycket.

Att denna helgen har varit en tung och fruktansvärd går ju inte att beskriva med ord. Att samtidigt som mor försöka vara stark och hålla tillbaka tårarna samt få berätta detta till barna, var inte det lättaste för mig. Det har varit en så plågsam helg med goda vänner runt om sig.

Arko var en omtyckt hund av alla och alltid lika busig och glad...älskade alla människorna!

Arko var min sons Christians hund och detta har varit mest jobbigt för honom, för att när man lever tillsammans 10 år med sin älskade hund så känns det extra mycket när vännen lämnar oss.

VILA I FRED ARKO hos din mor Flippa och pappa Zerry och kompisen Chicco samt Ecco! På dom gröna ängarna finns det bara glädje och många goda vänner!

VI SAKNAR DIG OERHÖRT MYCKET!

3 kommentarer:

Winter och Umza sa...

Vi tänker på er! Kram

Susanne sa...

Så otroligt sorgligt;(,,,men det är ju priset vi får betala för nöjet att vara djurägare och älska våra kära djur i förhoppningsvis många år.
Jag bävar själv för dagen då jag måste ta farväl utav min älskade Sally, hon är ju till åren kommen drygt 11 nu och det syns att det börjar bli lite svårare att resa på sig. Men i sinnet är hon som 2 år. Det är ju tungt med sorg men man får inte glömma att det är fullt naturligt att vara ledsen över en förlust och det är också fint att kunna visa det.
Allt har sin tid.
Många kramar till Er alla:)

Nira skriver sa...

Tack Susanne och Maria!
Vist är detta tufft...
kram till Er