måndag 29 november 2010

REKRYTERING och TOMTEPARAD!









Bilder finns här: http://qwerro.se/Nira (rekrytering)
...längs ner i denna albumet!!!!

Jätte tidigt på söndag morgon anslutades i Skara. Där byggdes det upp några tält för dagsaktiviteterna, sjukvården, koket (med allt gott som erbjöds hela dagen), pilkastning och granatkastning samt hundarna fick dra skrinda och denna härliga FM bussen och bandvagnen fanns där!

Det var ryggigt kallt hela dagen och det blåste kraftigt samt snöade hela tiden. Vi var ca 20 tal där och i början av dagen så var det inte mycket rörelse men senare på eftermiddagen var det fullt med folk överallt och stämningen var kanoon.

Vi fick samtal om insnöade vägar och till slut så fick även bandvagnen hämtas från oss till "tjänst" med lastbilens hjälp för vidare transport. Räddningstjänsten behövde hjälp med ambulanstransporterna för att framkomligheterna på olika platser var helt omöjliga. Det var rätt så häftigt att se hur man lastade denna tunga fordonet på lastbilen.

Koket hade hela dagen försäljning av ärtsoppa, glögg, grillade korvar och kaffe. Så vi behövde inte vara hungriga.

Hundarna var tomteklädda och fick dra skrinda. Vi började med Nira, sedan Qwerro och till slut Cero! Lilla Ricci var med oss hela dagen och ibland frös han men då fick han vara hos sin "reservmamma" Nira och blev uppvärmd där av hennes kroppsvärme. Stämningen var ju jätte härlig som vanligt med detta gänget.

Nu kommer det att bli en behövlig Julvila för mig och Nira!
Ha det så gott

2 kommentarer:

Susanne sa...

Vilka härliga bilder. Det ser verkligen ut som ni har haft en trevlig dag trots kylan;))

Nira skriver sa...

Visst har vi en helt underbar kamratanda och har alltid jätte roligt!
Kanske nåt för dig också att bli en FM-hund förare??
Hälsningar