tisdag 9 november 2010

Nu har vi haft en SUPER helg med Kenneth igen!

Årets sista helg är förbi. SUCK...! Många av oss har gjort enorma framsteg och det är kanoon bra. Många är nybörjare och där känns det riktigt bra. Jag själv var på väg att lägga av med skyddet hellt för att vi inte hade riktigt figge här men Kenneth har fått mig taggad igen och köra vidare, så nu hoppas jag att linan ska köras fullt ut med Nira. Kanoon kul.

Tre av Niras söner är med och dom gå enormt framåt. Den yngsta föraren Fanny gör enorma framsteg med sig själv och med sin hund. Grattis Fanny! Det är så roligt att se dessa pojkar i arbetet. Cero, Cairo och Cola, riktigt kul!

Helheten av IPO-gruppen så har alla gått jätte mycket framåt och ser framemot Finlands resa till sommaren. Att vara tillsammans med dessa människor känns både gott och underbart. Vi har bara så jätte roligt tillsammans. Niklas kom ifrån Ronneby (tack Niklas) och hjälpte oss med lydnad och spår och jag med Nira fick ta den biten igår här i stan istället. Kenneth vill ju att Nira ska till tävlingsbanan så ... jag har väl inga val????

Nu har vi ju tränat tillsammans över ett år, och vissa har lämnat oss och vissa har kommit till oss som nya. Kan nämnas att en av deltagare var så nöjd att dom ändrare sin Teneriffa resa för att kunna vara med på nästa årets första läger...det ni, då är man JÄTTE NÖJD MED KENNETH!

För övrigt så hade vi Mattias hos oss hela helgen. Han är ju våran Stabch och han njöt av allt och skaffade till sig mer info om hundarnas kapacitet i arbetet. Jätte kul att han visar så mycket intresse för hundvärden.

En egen kock hade vi också, som fixade kanoon mat på lördag kväll, det var smaskens! Tack Hans och Karin. Sponsring fick vi också, vi vill tacka alla dessa företag som vill hjälpa oss framåt!

Att bo tillsammans och träna så här känns helt underbart. Alla hjälps åt och allting flyter så bra. Skön känsla!

Nu har vi alla fått hemläxor till nästa gång, och det är främst lydnad och spår som ska sitta på samtliga hundarna! Mycket kvar för oss alla att göra. Men alla ska ha nu en viloperiod med sina hundar och sedan är det bara att tuta och köra igen.

TACK MINA VÄNNER FÖR EN HELT UNDERBAR HELG TILLSAMMANS MED ER IGEN!
...bilder finns på Niras sida

http://www.qwerro.se/Nira

Inga kommentarer: