söndag 31 oktober 2010

Min tid...vad är det för nåt?

Redan slutet av oktober???? Hur kan det vara möjligt?

Här hemma händer det ju rätt så mycket på kort tid. Bubblis har ju varit på utbildning igen på Kråks och haft det jätte bra där. Hundarna mår ju kanoon bra, träningarna går framåt, god gemenskap på Ipo-gruppen osv. Denna listan kan göras hur lång som helst.

Igår hade vi tre hundar efter Nira på MH. Vad stolt man kan vara om dessa Nira/Omar barna...och dess förare. Att man har lyckats få en 16-årig tjej att börja köra sin egen hund, gör mig jätte glad. Fanny och Cola hade premiär igår på sitt första officiella prov och dom gjorde det galant. Hon hade fått av sin mamma och pappa helt nya träningskläder och var så stolt över sig själv och hunden. Nu ska hon börja tävla riktigt sen, Kul! LYCKA TILL I FRAMTIDEN FANNY OCH COLA!

Niklas Jensen åkte ändå ifrån Ronneby till oss för att kolla på MH och det är vi jätte tacksamma för. Att åka på en dag 80 mil för MH, hjälpa till 3 förare på lydnadsplanen och köra hem samt sedan ställa sig på MH banan på Ronneby idag, är ju helt fantastiskt. Tack Niklas för hjälpen som du ge till våra hundar och förare.

Så BUBBLIS med CAIRO, PETER med CERO, FANNY med COLA, gjorde sina MH igår. GODKÄNT!
J ä t t e g r a t t i s ....!

Efter MH, så blev det lydnad och sedan åkte vi till närmaste matställe. Där träffade vi ännu en bekant från Torneryds Kennel och skratten bara ekade i väggarna pga glädjen och överaskningen. Kul!

Nu har det ju hänt mycket det närmaste, två valpar har inkommit hem, dom är helt fantastiska och underbara vildar. Så otroligt vackra. Ska bli spännande att se dom alla framöver.

Ibland är det svårt att utryckta sig korrekt till sina vänner om glädjen som man bar inombords, men jag är sååååååååå glad över dessa förare/ägare för Nira/Omar barnen. Många av C-barnen har ett mycket aktivt liv och det känns jätte gott. Att vi dessutom har fått dom rätta möjligheterna för oss att få professionel hjälp, går ju inte att beskriva med ord, det måste man bara få uppleva.

Både i skyddsarbetet, lydnad, spår, bevakning, eftersök, stridsteknik mm är helt fantastisk. Tack KENNETH BAST, LARS NEIJ, NIKLAS JENSEN OCH PETER WIDESTEDT, att ni orkar med oss.

Nu till nästa helg ska vi åter igen ha skyddshelg. Den här gången kommer vi att vara i Vårgårda och dit kommer alla våra medhjälpare. Vilket gäng!

HA EN HÄRLIG VECKOSLUT NU ALLA OCH VI SES NÄSTA HELG

Inga kommentarer: