måndag 13 september 2010

MÄKTIGT....









Att se och att få vara med i en grupp lydnad på ÖVER 40 HUNDAR samtidigt är verkligen en känsla som inte gå att beskriva.

Det var platsliggning och störning med skott, strik, hoppande människor, förare som gick fram och tillbaka, bollkastning och en person som gick över alla hundarna. Hundar som fick möta varandra i duppel led och på var sin sida , skottträning med helt annan inlärnings sett och så mycket mycket mer. FANTASTISKT. Jag var väldigt imponerat över alla där, för det var allt ifrån 6 månaders valpar till 6 års vuxna hundar. Men det funkade. Grupplydnaden såg häftigt ut. TACK LASSE!

För övrigt så blev denna resa för vårn del väldigt hastigt. Ett samtal från Lasse och Lena och fråga om vi kunde tänka oss att komma dit, sedan ringde jag Bubbla och så var det klart. Sitta fem timmar i bilen och bli bemött med så mycket glädje, gjorde oss så glada. Vi hade trots allt inte någon Torneryds hund men var välkomna ändå att vara med i deras Kennelläger.

Det var 70 personer och 40 tal hundar. Vi bodde på Ronnebys Havscamping i en stor stuga. Hundarna tyckte att det var för varmt där inne, så dom sov i kärran. Maria, Anders, Kicki och Niklas fick en rejäl överaskning, när dom fick veta att vi var på ingången. KUL, det är så roligt att se framgångarna med deras och Bubblans hundarna.

Det var mycket spår (Niklas Jensen) tog hand om det och sedan var det svensk skydd, ipio-träning, sök, lydnad mm och humöret var på toppen hos samtliga där.

Under tiden som vi var på läger så gick det en tävling i Finland och EN AV RIITTAS HUNDARNA ÄR NU MED I FINSK LAGET...GRATTIS!!!

Nu vill jag tacka alla på Tornerydsläger för en fantastisk helg tillsammans och speciell tack till LENA OCH LASSE NEJL! TACK ATT VI BLEV TILLFRÅGADE OCH SÅ VÄLBEMÖTTA HOS ER!

........bilder kommer!

1 kommentar: