lördag 18 september 2010

EFTERSÖK...alla 5 Kinnekulles hundförare har deltagit!













Mera bilder här: http://www.qwerro.se/Nira

På kvällen i onsdags gick larmet! Vi var och spårare hos Bubbla med 6 hundar och alla spårerna gick ju kanoon.

Tidigt på torsdagsmorgonen åkte vi iväg mot Falköping, visste väl inte så mycket just då! En dam på 61 år hade försvunnit från hemmet i tisdags eftermiddag. Vi blev ju tilldelade områden vid träsket och vatten dikerna, har fortsatt upp till berg och täta hemska skogar. Nira har aldrig varit så "färgat" som hon var första dagen. Det var otroligt svårt att ta sig framåt i träsket...man ramlade, fastnade och kunde inte ta sig loss om inte medhjälparen hade hjälp till. Genomvåta och leriga har vi alla varit. Jag vet inte hur många kilometer vi har gått, men man har gått och genomsökt runt hennes bostad i en cirkel på runt 2.5--3 km. Polishundarna har varit där, likhundarna och hemvärnshundarna, hemvärnsoldater, civila mm men ingen resultat än. Det känns hemsk att tänka hur en människa kan förvirra bort sig bara så där. Tillgång till hundarna har varit så där...vi har mer hundar i Hemvärnet, VAR ÄR DOM???? Men ALLA från KINNEKULLE KOMPANIETSHUNDFÖRARE HAR DELTAGIT!

Många soldater också har varit med fast där kan man ju önska sig ännu mer deltagande.
Tänk vad stolt Anders kan vara!

Igår hade jag Rut som "kartläsare" och vi hade riktigt roligt när vi kom på nästan till våran slutplats, KLÄTTRA UPP TILL BERGEN MED HUND, visst stannade vi upp och tänkte "att HUR SKA DETTA FUNKA", men vi kom upp, NER VAR DET VÄRRE!

Nu är den sista dagen förbi...massor med markeringar på olika slag, men det har varit mycket folk ute....

Tyvärr så är eftersök avbrutet nu utan resultat. Området är nästan finkammats både med hundar, civila, poliser och hemvärnsman/kvinnor, räddningshundar. Igår gick vi otroliga stora områden genom men hittade inget av värde. Man blir så fundersam och frustrerat av resultatet men samtidigt så vet vi att VI HAR GJORT ALLT OCH INTE KUNNAT GÖRA DET BÄTTRE.

Från Kinnekulle Kompaniet har vi haft hundförarna: Thomas med Bruce, Ann-Cathrine med Qwerro, Sabina med Dhiva, Andreas med Ronja och jag med Nira. Vi har haft bakom oss en kartläsare och soldaterna har gått skallgång istället. Visst har alla fått ont i kroppen men och andra sidan så behöver vi inte gå till gymmet nu, vi har fått våran dagliga gymnastik med mycket frisk luft.

Nu hoppas vi alla från våra hjärtan att ULLA kommer till rätta och hittas trots allt vid liv. Jag kommer att sätta ut hennes bild snarast här, så ni alla ska kunna informera polisen!

Just nu SÅ GÅR MINA TANKAR TILL ANHÖRIGA OCH JAG LIDER MED DOM, dom hade inte lätt igår när beskedet kom att genomsök avbryts!

HA EN BRA DAG ALLA

1 kommentar:

Winter och Umza sa...

En eloge till er alla som kämpat på!!