onsdag 26 augusti 2009

VISST HAR DET HÄNT MYCKET!!!! ...och MER SKA DET HÄNDA!

Den här veckan har verkligen varit intensiv och händelserik.

I söndags fick vi en nu hundförare till gruppen med sin hund (Sabina och Dhiva) och med den andra nya hundföraren (Thomas och Bruce) jobbar vi jätte mycket med. Det blir spår i stort sett varje dag med varierande längd och liggtid. Och jag lovar att det har gott riktigt lysandes för oss med hundarna. Nira älskar detta arbete lika mycket som Bruce gör. Det har varit rätt så svåra spår men hittils har hundarna löst sina uppgifter kanoon bra.

Sedan har det varit även IPO-spår också med kanoon resultat. Till Qwerro gjorde jag igår 1500 meters spår som hade en liggtid på 3 timmar och det gick riktigt bra. Jätte kul, för dessutom hade jag haft honom och Cairo i vatten också men det var inga problem. Att bada, det är livet det för alla våra hundarna. Nira hade igår både skogsspår och Ipo-spår men Nira är Nira, hon är som en evighetsmaskin och jobbar med glädje hela vägen ut. Dessutom så cyklar jag med henne också, men ingen trötthet inte.

I måndags hade vi kompanimöte med jätte stort deltagande (över 20) och där kom det massor med intressanta övningar upp som vi ska vara med. Dessutom så har vi på onsdagar FYS-kvällarna med innebandy igen och på torsdagarna har vi haft hjälp från kompaniet på hundträningarna och imorgon ska vi åter igen ta en patrullstig och vi få se om vi hittar några konstiga figuranter i skogen. Vi kommer att jobba med ljud. Tack att ni ställer upp till oss hundförare. Nu är vi fyra stycken så det blir bara roligare och roligare. Vi kommer också att besöka Kinnekulle och även våra gamla certprov platserna för att kunna ta allting så brett som möjligt.

Almanackan börjar blir rätt så full av alla aktiviteterna och det gäller att man hinner med allt.

Nu till helgen ska Ann-Cathrine och jag ställa upp för Göteborgarna och ska delta med våra hundarna på hundtjänsten där på flyguppvisningen. Jätte kul! Kom och titta på detta!
Här få ni länken på nytt

http://www.aeroseum.se/goteborgaeroshow/index.htm/

Ha det så gott

Inga kommentarer: