torsdag 13 augusti 2009

VAD SKULLE MAN GÖRA UTAN KINNEKULLE KOMPANIET!

Vad tråkigt livet skulle vara utan dessa underbara människorna!

Vi hundförarna gav en liten fråga till killarna "vi skulle behöva ha 4 figuranter till träningen" och kan du tänka dig...DET KOMMER 8 FIGURANTER och LILLA IDA!!!! Hon var jätte duktig på patrullstigen och gick på lågställning som en soldat fast hon inte är så gammal än...KANOON BRA JOBBAT IDA! Kanske blivande hundförare???? Vad ni är sköna människor. Sabina ska ju göra TJH prov med sin hund och ville ha lite hjälp likaså som vi övriga och visst, ALLA STÄLLER UPP som vanligt. Thomas hade jobb resa istället, så honom missade vi denna gången på träningen!

Vi ha ju varje onsdag FYS kväll och det blev träningskväll för oss istället. Jag kan lova att det fanns massor om mygg och annat kryp i skogen och vissa kom dit med kort byxor och T-shirt och ångrare sig nog rätt så snabbt. Långyxorna hittade dom i bilarna men istället en jacka eller tröja så fick det blir en bilsätes skydd...bättre än inget!

Som vanligt så hade vi både kompanichef, plutoncheferna och sjukvårdarna mm med på träningen och det är jätte roligt att dom alla visar sitt intresse. Peter M lovade aldrig ställa upp mera pga myggen MEN nästa vecka kommer han iallafall. HIHIII....

För Sabinas hund så gjordes det motivationsträningar med fyra figuranter och det funkade jätte bra och Dhiva tom stannade hos figgen istället att springa till sin matte....!

Nira var otroligt ivrig och vimsig igår. Så för hennes del var jag inte så jätte nöjd med resultat men samtidigt vet jag var jag har henne , så träning för henne ska det bli massor (det är löp på gång). Nira har ju fått leva låta dagar hela sommaren med killarna (Michael och Christian) och dom har matat henne till en "fläsklägg" så det kommer att bli en rejäl bantning och cykel, spår, lydnad, skogsarbete. Härliga tider eller...?

Qwerro dessutom gjorde jätte bra arbete och tog inte första figgen men andra klockrent och vind hade vi inget igår så han fick tar spår istället och fick frispåra till figgarna. Det gjorde han kanoon bra. På tillbaka vägen så fick han ta det sista ljudfiggen.

En liten genomgång och en ny träningsdag för oss hundförarna blir nästa torsdag på samma plats kl 18.30! TACK ATT NI ALLTID STÄLLER UPP!!!!!!!!!! NI ÄR BÄST OCH DET VET NI!

Bubbla gick genom lite om materialet som hon fick med sig från Marma utbildningen och där finns det en hel del att gå genom. KUL MED LITE NYTT!

ps. ....alla myggorna var säkert JÄTTE GLADA för all GRATIS MAT igår....!

HA DET SÅ GOTT

Inga kommentarer: