söndag 23 januari 2011

RIKTIGT GLAD IDAG!

först vill jag gratta CHRISTIAN som fyller år idag, hela 30 år. Denna dagen har han fått fira på spårmarkerna med oss. Taskigt eller??? Nejdå, han har gjort kanoon jobb med sin hund Reija som är efter Qwerro och Eska.

För övrigt så har vi haft fullt upp hela helgen. I lördags körde vi lydnad, ring, grupplydnad, platsliggning, ronderingar och skyddsarbete. Nira var jätte tänd igen och ivrig, valparna Ricci, Reija och Rambo skötte sig jätte fint. Anders och Maria var där med Winter och Umza samt Niklas med sina hundarna Uno och Triton samt Peter med Niras son Cero. Ulla hade sin schäferhane i grupplydnaden och stannade nästan hela tiden ut. Att jobba med denna gruppen känns bara så rätt. Alla hjälps åt och det är nog det som gör att allting känns så underbart. Det var rätt så många som var sjuka i förkyllning men dom kommer snart igen.

Spårerna idag gick ju riktigt bra. Jag körde Qwerro istället för Bubblis för att hon är ju inte helt frisk än och det gick riktigt bra. Likaså Niras spår gick kanoon med korrekt nittivinkel...härligt! Ricci (Qwerro-sonen) var riktigt grym. Reija (Qwerro dotter) började nubörjar spår som gick bra. Cairos spår med Bubblis gick med kanoon. Denna killen vill såååååååååå mycket!

Så nu finns det inget återvändå utan nu kör vi så det ryker.

Senaste på lördag är det spår igen och på söndag lydnad och skydd. Riktigt kul!

Ha det så gott alla igen

Inga kommentarer: