onsdag 11 mars 2009

VILKEN TUR ATT MAN ÄR GAMMAL OCH SLITEN!

Hade jag varit ung och vacker samt tänkt på utseendet, så då hade jag inte varit så glad över alla bollmärkerna på bena idag mm. Ont i "baken" fick man också efter en rejäl plattfall...jajaa, lite få man väl bjuda på. Men jag var inte ensam på "arslet" utan där satt även Anders idag. Jag tyckte faktiskt synd om han idag för han hade ont i ryggen. Peter M verkade också vara lite halvt handikappad och Bubblis låg i sängen med sin onda knä och pga medicinerna som gav lite extra snurrighet till henne, samt Christian var på rymmen...!

Men trots allt, så var vi 11 stycken där och på farten var det inget fel på. Fia var idag på fajt humör och gav en rejäl match till killarna. Det blev mycket spring till oss alla idag och lika roligt som vanligt. Det är ju bara så SKOJ ATT VARA MED PÅ DOM HÄR KVÄLLARNA, FÖR ATT VI HAR JU SÅ SKITSKOJ ALLTID.

För övrigt så har vi haft våran Plutonchef på en riktigt rejäl mentaluppvisning för hundarnas MENTALTEST. Där det deltog 8 hundar och det var riktigt kallt. Tack för visad intresse. Det är nyttigt att kunna läsa av hundarna på olika situationerna.
Och framförallt, FÖR DET HÄRLIGA SÄLLSKAPET.

TACK IGEN FÖR EN HÄRLIG KVÄLL OCH VECKA


Inga kommentarer: