torsdag 26 mars 2009

SNURRIGT VÄRRE....!

Igår hade vi FYS kvällen igen. Bråttom dit, fyllt hus hemma och telefonerna gick röda både på Bubblan och mig. Ingen bra förutsättning innan FYS. Jag vet inte när jag har haft en sån här STRESS, men och andra sidan "...vad gör man för denna underbara kompaniets skull, ALLT är svaret".

Bubbla körde som en galning för att vi ska hinna med samt hämta nycklarna. Peter M kände sig pressad för att vi inte hade kommit och där började min telefon ringa åter igen.
Men 12 glada personer fanns där igen och om det blev MATCH, JOOOOOOOO, DET BLEV DET! Dessvärre, riktigt SNURRIGT. Den stackars bollen flög upp och ner och med jäkla fart dessutom rakt genom hela lokalen och alla var väldigt ivriga med SUPER fart på spelet. Svetten rann och hela tiden hörde man AJ, när bollen träffade någon och DUNK, när nån hamnade på rumpan och DENNA HÄRLIGA LJUVLIGA SKRATTEN som hörs överallt. Man njuter av dessa stunder med EN enorm samhörighet. Igår hade vi lite mera ungdomar där med ungdomsledaren. RIKTIGT SKOJ.

Så idag har man återigen trevliga konstiga bollmärker överallt och ont i kroppen, men MAN KAN JU INTE LÅTA BLI ATT KOMMA DIT. Två av dom var på gymmet istället och vissa försöker komma undan....!

Tack igen för en häftig FAJT
...och Christian, DU KOMMER INTE UNDAN....!

Inga kommentarer: