fredag 3 juli 2009

Nu har NIRA SEMESTER PÅ RIKTIGT...!




Nu har Nira fått det liv som hon vill ha. Bada varje dag med Qwerro långt ute i Vänern är nog det bästa hon vet. Att simma EN TIMME är ju ingen match för henne eller för Qwerro. Och dessuton HELT GRATIS konditions träning för dom. Vilka muskler dom har fått redan. Det är ju så otroligt HETT här så att vistas i vatten är ju helt underbart. Jag har inte kastat så mycket boll nu utan dom har fått simma och åter simma samt under tiden så kollar jag rörelserna på dom.

Nu i helgen så har vi varit och hälsat på Sabina och Peter i Lysekil och det var inte lönt att försöka ta sig hem därifrån utan bara acceptera övernattningen. Vi ska ha husvagn...fick vi glatt höra hela kvällen och hade riktigt kul hela kvällen till morgon timmarna och förbaskat HETT på morgon. Träffade även våran B-kullens valpköpare och fick ett glatt skratt när vi fick se deras 7 åriga tik att båda i bolen med pojkarna.

Nu kommer Fia hem imorgon och Bubblis med många nya ideer nästa söndag. Det ska blir roligt att få höra om deras äventyr.

NU VILL JAG BARA ÖNSKA EN TREVLIG HELG TILL ER ALLA och det kommer nya härliga bilder snart...

Inga kommentarer: