måndag 26 januari 2009

HÖGT DELTAGANDE PÅ KOMPANIMÖTET!

Jag vet inte, hur Anders gör egentligen, för det är ju otroligt, hur hög deltagande det är alltid, när det händer nåt med Kinnekullekompaniet. Det spelar ingen roll, om det är möte, övning, fest eller FYS träning, visst kommer folket. Att leda sån här grupp med Christian måste vara helt underbart och han kan känna sig uppskattad.

När man sitter där och lyssnar på genomgång om allt, så behöver man inte känna att man skulle somna...som det brukar vara...utan man är intresserad och följer med. Anders sätt att presentera är ju så lätt. Han är korrekt och saklig.

Visst kommer det att hända en hel del under året och det är verkligen roligt. Man ser denna enorma gemenskapen i gruppen och man blir bara så otrolig glad varje gång när man träffar dessa människor. Det är ju livet. Alla dessa glada människor med sina skämt blandat med allvar. Kanoon kul. Man riktigt längtar efter nästa träff med gruppen och som vi vet är redan på onsdag med FYS träning.

För övrigt så fick Kinnekullekompaniet MVG från Skaraborgsgruppen angående LARMÖVNINGEN. RIKTIGT KUL ATT FÅR HÖRA SÅNT!

Nu vill jag önska till Er alla en trevlig FYS träning och det var roligt att våran Plutonchef har åter kommit hem....så även han ska får träna...!

Inga kommentarer: